088 8765433 korving@bellhayes.nl

Op de vaste maandelijkse kosten van de telefoon verbinding is een flinke besparing te realiseren. Een ISDN 30 verbinding kost bij KPN rond de €280,= per maand, bij Tele2 is dit al een stuk minder met €150,= per maand. Een SIP verbinding kost over het algemeen zo’n €5,- per maand per kanaal.

Voor een vrijblijvend besparingsonderzoek kunt u uw maandelijkse factuur sturen naar info@telefooncentralesite.nl

Daarnaast hebben we natuurlijk nog de variabele belkosten. Dit kostenvoordeel kan al snel oplopen tot 25% maar hogere besparingen zijn mogelijk afhankelijk van de specifieke omstandigheden zoals belgedrag Hieronder is een kostenbesparing weergegeven van een Nederlandse organisatie met zo’n 600 medewerkers en meerdere locaties. Klik op onderstaande afbeelding zodat de besparingsresulaten van €46.000 voor deze klant zichtbaar worden.

Besparing3

Klik hier voor meer informatie over het saneren van uw ISDN en netlijnen >>>

Kostenbesparing VoIP bellen

De overstap naar bellen over VoIP gaan voor een onderneming met vele medewerkers niet zo eenvoudig als bij u thuis met een alles in 1 pakket. Ten eerste is de vraag of uw telefooncentrale wel aan de goede specificaties voldoet, u dient goed inzicht te hebben in uw nummerblokken, alarmlijnen, faxen, frankeermachines en al uw ISDN en analoge netlijnen. Dit lijkt eenvoudiger dan het is. Het beste is om eerst een volledig inzicht in uw netlijnen en ISDN verbindingen te krijgen. Vaak kan dan al een aanzienlijke sanering worden doorgevoerd.