088 8765433 korving@bellhayes.nl

Alle moderne telefooncentrales van de gerenommeerde merken zijn tegenwoordig volledig geschikt voor VoIP. Het zijn dus eenvoudigweg VoIP telefooncentrales of ook wel VoIP centrales genoemd. De leveranciers waar de TelefooncentraleSite mee samenwerkt leveren alleen nieuwe en moderne VoIP telefooncentrales. De offertes die u via ons ontvangt zijn dus automatisch offertes van VoIP telefooncentrales. Dit biedt u de zekerheid van moderne en toekomst vaste technologie. Wanneer wij het woord telefooncentrale op deze website gebruiken kunt u er vanuit gaan dat we een VoIP telefooncentrale bedoelen. De woorden VoIP telefooncentrale en VoIP centrale worden ook door elkaar gebruikt maar betekenen hetzelfde.

Voip Telefooncentrales en cloud dienst

Er zijn leveranciers van telefooncentrales die gebruikte of verouderde modellen telefooncentrales verkopen alsof het nieuwe zijn. Deze verouderde modellen zijn vaak geen VoIP telefooncentrale en dus meestal niet volledig geschikt voor VoIP. Hier werken wij niet aan mee. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen met de meest gerenommeerde merken en volledig gecertificeerde leveranciers te werken. De TelefooncentraleSite werkt dus alleen samen met partijen die kwaliteit kunnen leveren. Dit komt overeen met onze positionering op de Nederlandse markt. We streven ernaar een hoogstaande dienst te leveren.

VoIP telefooncentrales kunnen bij u op locatie komen te staan maar het is ook mogelijk om een VoIP telefooncentrales als dienst af te nemen. De VoIP centrale staat dan ergens in een datacenter van een leverancier en u krijgt een dienst uit de cloud. U investeert dan niet zelf maar betaald een bedrag per maand. Hierover is meer informatie beschikbaar op deze site.