088 8765433 korving@bellhayes.nl

Integratie van spraak- en datanetwerken
Met Voice over IP wordt spraakverkeer over uw (IP-gebaseerd) datanetwerk getransporteerd. Dit betekent een verdergaande integratie van spraak- en datanetwerken met IP als bindende factor. Deze ontwikkeling leidt naar een nieuwe wereld van communicatie, waarin medewerkers altijd en overal toegang hebben tot bedrijfsinformatie en applicaties. VoIP maakt bovendien nieuwe manieren van communiceren mogelijk, zoals combinaties van telefonie, messaging en videoconferencing.

Financiele onderbouwing
Een groot gedeelte van het bedrijfsleven is inmiddels bezig met, of kijkt naar de implementatie van voice over IP (VoIP). Dergelijke implementaties gaan vaak niet zonder slag of stoot. Met grote regelmaat zien wij dat het tijdens de voorbereiding al misgaat. De doelstellingen (vaak kostenbesparing of de implementatie van nieuwe toepassingen als video conferencing) zijn vaak niet voldoende vertaald in een gedegen financiële onderbouwing.

Planning en analyse
Soms is het verstandig om de introductie van een dergelijke nieuwe technologie even uit te stellen, bijvoorbeeld tot de verhuizing naar een nieuw onderkomen. Ook kan het soms beter zijn te wachten totdat uw nieuwe IP gebaseerede centrale de bestaande functionaliteiten volledig ondersteund. BellHayes zorgt voor een gedegen planning vooraf, analyseert uw behoeftes en geeft u een onafhankelijk advies in hoeverre een Voice over IP implementatie ook voor uw bedrijf interessant kan zijn.

Als onafhankelijk bedrijf is BellHayes dé partij om u zorgeloos naar de nieuwe wereld te (bege)leiden.
Implementatie
Op het gebeid van VoIP heeft BellHayes de specialisten in huis die de VOIP implementatie ook in uw netwerk kunnen verzorgen. Zoals voor al onze diensten geldt, zijn wij op geen enkele wijze verbonden aan een leverancier of fabrikant, dus volledig onafhankelijk.

Nieuwsgierig geworden?
Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u of Voice over IP ook voor úw organisatie geld bespaart.v