088 8765433 korving@bellhayes.nl

Vast mobiel integratie is het samenspel van een vaste telefoon en mobiele telefoon. De mobiele telefoon is functioneel en technisch gekoppeld met de vaste telefoon, bijvoorbeeld met het vaste toestel op kantoor. Door de koppeling maakt het niet uit of het vaste nummer of het mobiele nummer wordt gebeld. Beide toestellen zullen overgaan, zowel het vaste als het mobiele nummer. De mobiele telefoon is in feite onderdeel van de telefooncentrale geworden. Het maakt daarbij niet uit of u uw eigen telefooncentrale op uw kantoor heeft of een telefooncentrale in de cloud.

Deze koppeling heeft voordelen. U bent op kantoor en onderweg bereikbaar onder 1 telefoonnummer, maar ook onder 2 indien u dat wenst. De mogelijkheden van een telefooncentrale zoals intern doorverbinden zijn ook beschikbaar op uw mobiel. U kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen vast toestel meer te nemen.

Een ander voordeel is dat gegevens over belgedrag en kosten van gebruikers voor zowel mobiele als vaste communicatie binnen één bestand kunnen worden geraadpleegd. Tevens is het mogelijk een onderscheid te gaan maken tussen prive en zakelijk gebruik. Op deze wijze zijn de belkosten beter onder controle te houden.

In deze video van Routit wordt vast mobiel integratie en de mogelijkheden ervan duidelijk uitgelegd. De video hieronder van Tele2, geeft ook een goede indruk van de werking. Indien u interesse heeft in de diensten van Routit of Tele2 kunt u contact met ons opnemen, [iphorm_popup id=”9″ name=”Aanvraag voor verwijzing naar geschikte Hosted VoIP leverancier”]Wij zullen u verwijzen naar een geschikte leverancier >>>[/iphorm_popup]