088 8765433 korving@bellhayes.nl

Er zijn talloze merken en nog veel meer leveranciers van telefooncentrales. Iedereen heeft zo zijn eigen ervaringen en op basis daarvan zijn eigen voorkeuren voor bepaalde merken en leveranciers. Elke merk heeft ook zijn eigen specificaties en doelgroep. De keuze voor een merk is vaak afhankelijk van de eisen en wensen die een organisatie heeft. Wat zijn dan de top 5 merken en leveranciers VoIP telefooncentrales, het is maar aan wie je het vraagt. Iedereen heeft zijn eigen ervaring en zijn eigen mening. Het is daarom verstandig het bij de feiten te houden en voordat een keuze moet worden gemaakt de zaken gestructureerd en feitelijk aan te pakken.

Een duidelijk gedefinieerd programma van eisen zal de keuze voor een merk een stuk eenvoudiger maken. Het gaat dan namelijk niet meer om de keuze voor een merk maar om de juiste invulling van de eisen die u als organisatie aan de een VoIP telefonie oplossing stelt.

Meer informatie over het opstellen van een Progamma van Eisen vind u hier >>>

Er is dus geen top 5, behalve dan een lijstje met 5 meest verkochte merken VoIP telefooncentrales in alfabetische volgorde.

Alcatel Lucent
Avaya
Cisco 
Mitel Aastra
Siemens

De hierboven genoemde merken en nog andere merken worden geleverd, geïnstalleerd, geprogrammeerd en onderhouden door diverse leveranciers. Sommige leveranciers zijn gespecialiseerd in 1 merk, andere bieden 3 of 4 verschillende merken.

Leveranciers VoIP telefooncentrales >>>