088 8765433 korving@bellhayes.nl

Aanpassen van uw telecommunicatie infrastructuur
Bent u tot de conclusie gekomen dat uw telecommunicatie infrastructuur moet worden aangepast aan de laatste eisen van de markt? Dan staat u voor een aantal fundamentele beslissingen. Een belangrijke vraag die we u graag helpen te beantwoorden, is natuurlijk welke rol telecommunicatie in uw bedrijf speelt en welke deze op termijn dient te spelen in relatie tot uw bedrijfsdoelstellingen.

Ondersteunt uw telecommunicatie uw bedrijfsdoelstellingen?
Telecommunicatie staat niet op zich maar is vaak een belangrijk hulpmiddel bij de verbinding tussen de mensen binnen uw onderneming en uw klanten. Dat is ook de reden om bij het vaststellen van uw toekomstige telecommunicatie beleid uw voltallige organisatie erbij te betrekken.

Maximaal rendement voor uw bedrijf en niet voor uw leverancier
Dit gaat vooraf aan het maken van uw keuzes met betrekking tot doelstellingen, budgetten en eisen. Met dit pakket gaan wij verder aan de slag om een voor u zo gunstig mogelijke oplossing te creëren die nauw aansluit bij uw organisatie.

VoIP, IPVPN, Ethernet, Glasvezel, WIMAX, UMTS, WIFI of DWDM
Sommige van deze termen zult u in ieder geval wel eens hebben gehoord, wellicht kent u van al deze technologieën de ins en outs. Toch hebben al deze technologieën in ieder geval één ding gemeen: stuk voor stuk zijn het telecommunicatietechnieken die uiteindelijk voor een telecommunicatiebedrijf geld op moeten leveren. Een onafhankelijke partij als BellHayes kan u en uw organisatie helpen met het maken van de juiste keuzes na een goede beoordeling van de (on-) mogelijkheden van alle op dit moment en in de toekomst beschikbare technologieën.

Interesse?
Maak een afspraak met ons voor een uitgebreide presentatie over de toekomst in telecommunicatie en wat u de komende maanden en zelfs jaren kunt verwachten op technologisch vlak.