088 8765433 korving@bellhayes.nl

Telefonische verkoop is een veel gebruikte methode. Succesvol telefonisch verkopen vergt veel van u. U moet het tenslotte doen met alleen uw telefonische kwaliteiten. Uw non-verbale sterke punten kunnen u in het telefonische gesprek tenslotte niet helpen. U bent aangewezen op uw telefonische gesprekstechnieken en uw vermogen in te spelen op het gedrag van de klant. De training succesvol telefonisch verkopen helpt u en uw medewerkers veel succesvoller te zijn aan de telefoon en dus beter te verkopen.

Iedereen kan succesvol telefonisch verkopen

De telefoon is een noodzakelijk middel bij het benaderen van mogelijke klanten. Iedereen zo maar bezoeken kost veel te veel tijd, en een e-mail of folder is vaak niet voldoende om een order binnen te halen. Maar de schroom om de telefoon op te pakken om een onbekende mogelijke klant op te bellen is voor veel mensen groot. En dat is niet zo onbegrijpelijk, telefoontjes van verkopers worden regelmatig ruw verbroken. Als dat een paar keer is gebeurt wordt de drempel om te bellen steeds groter. Koud bellen, het bellen naar mogelijke klanten die je nog niet kent, is heel lastig. Maar toch is er wat aan te doen.

Door middel van de juiste training kan iedereen een succesvolle telefonische verkoper worden Er zijn diverse trainingen beschikbaar waardoor het resultaat van uw telefonische verkoopinspanningen drastisch kunnen verbeteren.

 

Meer informatie over trainingen >>>