Verbeter je zorgverlening met innovatieve communicatie techniek

Wij helpen je jouw organisatie te verbeteren, zonder je mensen uit het oog te verliezen.
onze services

Slimme zorg

De gezondheidszorg groeit komende jaren naar verwachting harder dan de economie. Deze ontwikkeling vraagt om efficiënter werken bij zorginstellingen. Met de kennis van nu, kunnen we ook deze zorgen overbruggen. Door het slim inzetten van apps, robotica en techniek zoals domotica kan je jouw zorgexperts kwaliteit bieden en hebben zij meer tijd voor hun patiënten.

Centraliseer je team

Zorg meldkamer

Een goed georganiseerde meldkamer is niet alleen goed voor toegankelijke patiëntenzorg. Het centraliseren van je team bevordert ook het inter-collegiaal overleg en teamgevoel. Samen sta je sterker en met behulp van nieuwe technieken zoals domotica, slimme alarmering & beeldbellen staat je team er niet meer alleen voor. Techniek ondersteund je team waardoor de mensen veiliger en met meer betrokkenheid de patiënten kunnen helpen.

Veilig & vertrouwd

Slimme nachtzorg

Met behulp van één centrale cockpit, camera’s, beeldbellen & persoonsalarmering kan je een groter zorggebied bereiken zonder aan snelheid naar calamiteiten in te boeten. Medewerkers staan er niet meer alleen voor en kunnen veilig en vertrouwd goede zorg bieden

Bereikbaarheid

Met de methodes van nu hoeven patiënten niet langer te wachten en staan verwijzers in direct contact met jouw specialisten. 

Veilige communicatie

Veilig organiseren van persoonsgegevens en uw communicatie voor mobile, web & andere applicaties & middelen.

Triage

Tijdig toegang op locatie tot actuele gegevens is van levensbelang. Onze triage techniek helpt de spoedeisende zorgverlener met de juiste informatie op het juiste moment.

Vinden patiënten snel genoeg de juiste zorg?

Ben je nog goed bereikbaar?

Vaste telefonie, mobile telefonie, chatten via uw website, automatiseren van informatiestromen via online formulieren & veilig WhatsAppen? Met toepassing van alle nieuwe technieken creëer je er een complexe infrastructuur bij.  Hoe bereikbaar is de organisatie nog met al deze toepassingen?

Maak je efficiënt gebruik van alle communicatiemiddelen? Bereiken de patiënten de juiste verwijzers? En hoe maak je al deze verschillende contactmomenten declarabel. BellHayes maakt het overzichtelijk voor jouw organisatie. Bereikbaarheid is te belangrijk om het volledig te automatiseren. De oplossing voor goede bereikbaarheid begint bij het ontlasten van mensen van administratieve taken. Zodat de patiënten de juiste mensen op het juiste moment spreken en administratie via andere kanalen loopt.

Wij helpen je bij het nemen van beslissingen
die passen bij de organisatie.

BellHayes weet welke verregaande eisen aan organisaties worden gesteld. Cruciaal hierbij is onze kennis en vaardigheid van de business, processen en  mensen om deze nieuwe veranderingen door te voeren. Samen met jouw team komen we tot goede oplossingen voor de zorgverleners, patiënten en organisatie. We nemen het hele proces van contact met patiënt tot en met de declaratie aan de zorgverlener mee in onze oplossingen. We werken samen met de eigen leveranciers, maar kunnen u ook goede oplossingen bieden voor nieuwe partijen. “Slimme zorg” heeft niet voor niets de doelstelling dat zorgverleners zo veel mogelijk tijd kunnen geven aan de mensen die het nodig hebben.

Onze specialisten staan klaar om jouw team te helpen met het innoveren en verbeteren van de organisatie.

Makkelijker declareren

Vastleggen van online contactmomenten via een app log en directe verwerking van kosten. Wij helpen je graag het automatiseren van de communicatiestromen. 

Blended behandelen

Digitale behandelprogramma’s en ondersteuning krijgen van specialisten op afstand . Onze technieken zijn een goede aanvulling op jullie persoonlijke aanpak.

Team specialisten

Team BellHayes heeft ervaring in de zorg en weet wat de uitdagingen binnen de branche zijn. Wij begrijpen wat jullie zorgen zijn en kunnen met onze kennis waarde toevoegen niet alleen aan de organisatie maar zeker ook aan jouw team!

Een selectie van onze klanten

Zij gingen je voor