088 8765433 korving@bellhayes.nl

BellHayes adviseert in- & implementeert innovatieve oplossingen voor de zorg.

Met bijna 75 miljard euro is de gezondheidszorg momenteel de grootste kostenpost op de rijksbegroting. Indien deze groei aanhoudt dan gaat in 2040 de helft van de rijksbegroting op aan gezondheidszorg. Het ministerie van Volksgezondheid ziet dan ook de inzet van ICT als één van de speerpunten om deze trend te doorbreken. Deze ontwikkeling vraagt om efficiënter werken bij zorginstellingen. Met de kennis van nu, kunnen we ook deze zorgen overbruggen. Door het slim inzetten van apps, robotica en techniek zoals domotica kunt u uw zorgexperts kwaliteit bieden. Zonder dat uw patiënten zorg te kort komen. Onze specialisten helpen zorginstellingen mee te liften op deze beweging. De vertrouwde service van BellHayes helpt uw bij het implementeren van innovatieve oplossingen voor E-Health, “Slimme Zorg” noemen wij dat.

Slimme Zorg oplossingen van BellHayes

De ontwikkelingen op het gebied van E-Health zitten momenteel in een stroomversnelling. Wij helpen uw team met slimme technieken. Hiermee bieden we oplossingen op het gebied van veiliger werken, blended behandelen en betere communicatie. Kijk op onze nieuwe website voor de services van Bellhayes op het gebied van Slimme Zorg.

Over Bellhayes:

De kernwoorden van BellHayes zijn innovatie, zorg en communicatie. Wij weten welke verregaande eisen aan uw organisatie worden gesteld. Wij helpen u bij het nemen van beslissingen en bij het bereiken van een optimale inrichting die past binnen uw organisatie. Cruciaal hierbij is kennis en vaardigheid van de business, processen en mensen in de zorg. Onze technische kennis en functionele aanpak ondersteunen uw team. Samen met uw team zorgen wij ervoor dat uw innovatieve ideeën ook gerealiseerd worden.