Zelfstandig consultant zorg

ZZP-er of ondernemer met hart voor de zorg

Wij zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige ICT consultants voor de zorg. Ben jij zelfstandig adviseur (ZZP of eigen bedrijf) met meer dan 10 jaar werkervaring in de zorg en heb je affiniteit met techniek. Dan willen we graag met jou kennismaken! BellHayes is regelmatig op zoek naar zelfstandigen met een mooie staat van dienst in de zorgsector.

Als senior consultant werk je in opdracht van BellHayes bij verschillende partijen in de zorgsector. Je adviseert onze klanten op slimme zorg. Hierbij draag je bij aan mooie oplossingen voor de zorg zoals; langer zelfstandig wonen voor ouderen, veiliger werkomgeving voor medewerkers van de GGZ en betere bereikbaarheid van specialisten. Jouw affiniteit en ervaring in de gezondheidszorg in combinatie met de betreffende BellHayes-methodologie, draagt bij aan het succesvol doorlopen van onze zorgprojecten. Kennis van hoe de wegen lopen binnen de zorgsector zijn hiervoor belangrijker dan technische kennis. We bieden oplossingen voor mensen en daarvoor hebben we mensen nodig die weten hoe het in de zorg loopt.

De kernwoorden van BellHayes zijn innovatie, zorg en communicatie. Onze specialisten kijken naar de beste oplossingen voor de zorg. Van het ontwikkelen van nieuwe toepassingen, apps en mobiliteit. Tot het verbeteren van zorg met innovatieve toepassingen zoals domotica. Dit doen wij met passie en met oog voor onze klanten en patiënten.

BellHayes bestaat uit een team van onafhankelijke adviseurs. Samen bieden we mooie innovatieve oplossingen voor de zorg, overheid & retail. Wij bieden een totaal oplossing aan onze klanten. Dit doen wij door nauw samen te werken met directie & teams die onze toepassingen gaan gebruiken. BellHayes heeft een decentrale managementstructuur. De inzet van onze professionals kan daardoor snel en flexibel worden georganiseerd. We zijn pragmatisch, dienstbaar, flexibel en openminded.

Vakmensen waar onze klanten graag mee samenwerken. De resultaten van onze toepassing worden uiteindelijk bepaald door de mensen die ermee werken. Daarom staan bij ons de mensen centraal, zowel bij de opdrachtgever als bij BellHayes. Ben jij op zoek naar mooie opdrachten in de zorg? En heb jij interesse in een samenwerking met ons? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Past dit beeld niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur dit bericht dan door.

Bel of mail Norbert Hofstee

hofstee@bellhayes.nl

06 – 42624687