088 8765433 korving@bellhayes.nl

Contract onderhandelingen
Contract onderhandelingen in de telecommunicatie branche vereisen een eigen discipline waarbij commerciële, technische en organisatorische belangen samenkomen.

Een contract is niet standaard maar een overeenkomst tussen partijen
Een contract is vaak een verbintenis voor een langere periode en de invloed van de telecommunicatievoorzieningen en infrastructuur op uw bedrijfsresultaat is aanzienlijk.
Voor een optimaal resultaat is het belangrijk uw eigen afwegingen helder te formuleren evenals goed inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden en prioriteiten van uw leveranciers. Vanzelfsprekend zijn commercieel aantrekkelijke condities belangrijk. Minstens zo belangrijk is het dat uw leveranciers hun afspraken (kunnen) nakomen en dat ze naar tevredenheid samenwerken met uw organisatie.

Haal meer resultaat uit uw contractonderhandelingen
BellHayes kent deze problematiek als geen ander. Naast de commerciële expertise is er kennis van de marktpartijen met ieder hun sterke en zwakke punten. We stellen Service Level Agreements op en onderhandelen gunstige commerciële voorwaarden onder voor beide partijen haalbare condities en zorgen voor een juridische afdichting.

Interesse?
Denkt u onze hulp goed te kunnen gebruiken bij uw aankomende onderhandelingen? Of wellicht zoekt u een een partij die u kan helpen de voorgestelde service levels te beoordelen? Neem dan contact met ons op, graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking.