088 8765433 korving@bellhayes.nl

Toepassingsmogelijkheden
Mobiele diensten nemen sterk toe in toepassingsmogelijkheden, maar ook in kosten. Er worden u tal van zeer interessante mogelijkheden aangeboden waarbij u steeds onafhankelijker wordt van uw vaste werkplek. Uw informatie altijd beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. De vraag die u zich hierbij moet stellen is wat voor uw organistatie belangrijk is. Wat is een bepaalde functionaliteit waard voor uw onderneming en draagt het bij tot een betere efficiency? Uiteindelijk moet alles zich terug vertalen in uw bedrijfsresultaat.

Data diensten
Bij mobiele data diensten komt heel wat kijken. De account manager van uw mobiele telefoonaanbieder zal u echter graag anders doen geloven. Implementatie is niet zo eenvoudig als het lijkt, kosten kunnen onverwacht oplopen. Veel mogelijkheden blijven vaak onbenut door de complexiteit en onbekendheid met het systeem. Voorkomen moet worden dat de meest geavanceerde mobiele data systemen worden ingekocht die uiteindelijk alleen worden gebruikt om te bellen.

Vast-mobiel integratie
Bij vast-mobiel integratie gaat het om zaken als bereikbaarheid, eenvoud en kosten reductie. Helaas worden de organisatorische aspecten vaak over het hoofd gezien. Vast-Mobiel integratie vereist ook aanpasing van uw medewerkers. Als hier geen oog voor is zullen de uiteindelijke resulaten teleusstellend zijn.

Besparen
Besparen op mobiele telecommunicatie kan vaak met simpele ingrepen. Wij zien dat de meeste bedrijven éénmalig aandacht besteden aan het selecteren van de meest aantrekkelijke oplossing en leverancier. De omstandigheden en behoeftes van een ondernemening veranderen echter vaak snel en ook de aanbiedingsmogelijkheden van mobiele telecom leveranciers veranderen regelmatig. Ondernemingen die hier op inspelen kunnen veel geld besparen, diegene die dat niet doen betalen ongemerkt jarenlang veel te hoge rekeningen.

Deskundige implementatie
BellHayes bewaakt de kosten, gemaakte afspraken en deadlines. Daarnaast levert BellHayes deskundig organisatorisch en technisch advies teneinde maximaal rendement te behalen uit het integreren van de vaste/mobiele infrastructuur en mobiele data diensten.

Nieuwsgierig geworden?
Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over mobiele diensten of besparingen.