088 8765433 korving@bellhayes.nl

Goed gedimensioneerde en beveiligde LAN omgeving
Uw interne (data-) communicatie processen zijn volledig afhankelijk van een goed gedimensioneerde en beveiligde LAN (Local Area Network) omgeving. Toch is het een feit dat de huidige LAN omgevingen bij ondernemingen en instellingen vaak niet goed zijn ontworpen, veroudert zijn en niet geschikt zijn voor netwerkconcergentie (het samenvoegen van het inpandige spraak en data verkeer.

BellHayes heeft de technische know-how in huis om uw bestaande LAN infrastructuur tegende loep te houden en zorg te dragen voor een upgrade van deze faciliteiten zodat uw interne netwerk omgeving klaar is voor de toekomst.

LAN audit
Bij een LAN audit onderwerpen wij uw bestaande LAN infrastructuur aan een gedegen audit, waarbij zowel de kosten alswel de algehele performance van deze infrastructuur tegen het licht word gehouden. Onderstaand een kleine opsomming van de zaken die bij een LAN audit onder de loep worden genomen:

  • beveiliging
  • dimensionering
  • performance metingen
  • onwerp (VLAN configuraties, QoS parameters, capaciteit per werkplek, redundantie)
  • status netwerkapparatuur en iventarisatie
  • netwerk convergentie mogelijkheden
  • kosten en besparings analyse

LAN Outsourcing
Het beheer van uw interne LAN is voor de meeste ondernemingen en instellingen geen core business. Vaak is het mogelijk het complete beheer uit te besteden. Het is van belang dat er bij een uitbesteding goed wordt gekeken naar de doelstellingen alvorens hiermee aan de gang te gaan. Is het doel kosten te besparen of het afstoten van niet core bedrijfsactiviteiten?

Ook kijken wij naar het mogelijk combineren van WAN, LAN en (mobiele) telefonie. Wij merken dat bij IT outsourcing trajecten deze onderdelen vaak onderbelicht blijven.

BellHayes helpt uw onderneming of instelling bij het bepalen van de doelstellingen, neemt de zorg voor een gedegen business case bij u uit handen en begeleidt het, vaak complexe, uitbestedingstraject. De mensen van BellHayes hebben ruime ervaring met dit soort trajecten zowel in Nederland alswel grote internationale trajecten.

Interesse?
Neem dan contact met ons op, graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor eerste analyse.