088 8765433 korving@bellhayes.nl

Door de vele mogelijkheden, tijdelijke aanbiedingen en de grote hoeveelheid aanbieders is een goede keuze voor besparen op ICT/Telecom erg moeilijk. De voordelen en de risico’s van een keuze worden vaak niet goed afgewogen. Grote ondernemingen hebben eigen specialisten in dienst of kunnen het zich veroorloven om consultants in te huren om kosten te besparen. Voor de MKB’er is dat een stuk lastiger. Hij heeft dezelfde vraagstukken maar niet de mensen en middelen om alles tot in detail uit te zoeken.

Kosten besparen met behoud van kwaliteit

Vaak kunnen door een paar eenvoudige stappen werkelijk duizenden euro’s per jaar worden bespaard. Dit kan door sanering van infrastructuur, door keuze te maken voor een andere techniek, of eenvoudigweg een keuze voor een andere operator te maken. U moet dan wel goed op de hoogte zijn van mogelijkheden en voorwaarden. Omdat informatie rond gebruikte infrastructuur, belkosten, abonnementen, contractduur vaak gedifferentieerd beschikbaar is, is de inzet van specialisten onontbeerlijk en bijna altijd de moeite waard.

Stuur uw facturen svp naar info@telefooncentralesite.nl.

Indien u als MKB’er wil besparen op maandelijkse kosten voor bijvoorbeeld telefonie, internet, mobiel, of VoIP kunt u ons uw maandfacturen doorsturen. Op basis van deze facturen zullen wij ervoor zorgen dat u van een onafhankelijke, kwalitatief goede MKB leverancier een besparingsvoorstel ontvangt.