071 785 35 92 korving@bellhayes.nl

Natuurlijk kunt u een adviseur inschakelen om een projectplan op te stellen. Dat heeft zo z’n voordelen. Maar het opstellen van een projectplan kunt u zelf ook, als u daar de tijd en kennis voor in huis heeft tenminste. En dat scheelt dan weer op de uitgaven aan een externe adviseur. Wij kunnen u ondersteunen, wij helpen u met het opstellen van het projectplan, de deelactiviteiten, de data, het managen van het proces,de documentatie en het bewaken van de voortgang.

Wij helpen u met de lastige zaken

Indien u op de uitgaven van een externe adviseur wil besparen en onze hulp op afstand wenst gaan we het volgende voor u opleveren.

  1. Een beschrijving van het proces om te komen tot het resultaat van het project.
  2. Een projectplan in MS excel met alle te nemen hoofdstappen.
  3. Een overzicht van deelnemers en hun rollen in het project.
  4. Een projectplan met de deelactiviteiten.
  5. Het vaststellen van de deadlines van de activiteiten.
  6. Het in overleg bewaken van de voortgang.

Kosten besparen door zelf invulling te geven

Natuurlijk moet u zelf ook deels invulling geven aan het projectplan. Wat wij niet op afstand kunnen doet u op locatie. Ons support pakket zal u zeer goed op weg helpen om tot een kwalitatief hoogwaardig project te komen. Aanvullend kunnen wij ook altijd op locatie komen voor overleg of voor het bijwonen van een projectvergadering. Indien u tijd tekort heeft kunnen we ook deels het project management van u op locatie overnemen. De kosten voor het support pakket zijn €1250,=. Het aanbod komt met 2 uur ondersteuning op afstand waarvoor wij €140,= in rekening brengen. De bedragen zijn ex BTW.

Het opstellen van een projectplan kunt u zelf

U kunt veel zelf, maar het is goed om te weten dat er iemand met ervaring achter u staat, die altijd beschikbaar is en u met de lastige stukken en vragen helpt.