088 8765433 korving@bellhayes.nl

Arbeidsverhoudingen
De relatie tussen werkgever en werknemer is een dynamisch fenomeen. De dynamiek van deze arbeidsverhouding is afhankelijk van economische omstandigheden, arbeidsmarktomstandigheden, regelgeving vanuit de overheid maar ook van persoonlijke wensen en omstandigheden van individuen of groepen van individuen. Arbeidsverhoudingen zijn niet generiek maar specifiek voor individuen of groepen van individuen. Afhankelijk van de aard van de arbeidsverhouding zullen werkafspraken en werkomstandigheden specifiek worden ingevuld.

De werkomgeving
Werknemers bepalen in grote mate het succes van ondernemingen. Werkgevers zijn zich daar terdege van bewust en willen daarom een werkomgeving creëren die voor werknemers interessant is en bijdraagt aan meetbaar betere prestaties. De ultieme werkomgeving is plaats en tijd onafhankelijk, biedt een verscheidenheid aan communicatie mogelijkheden met collega’s en de buitenwereld en geeft toegang tot bedrijfsinformatiesystemen. Een werkomgeving kan een stilteplek zijn maar ook een open kantoortuin, een kantoor onderweg, bij een klant of een plek thuis. Deze werkomgeving stelt nieuwe eisen aan werknemers, managers, kantoren, werkplekken en ICT middelen.

Onafhankelijk advies
BellHayes helpt u bij het veranderingsproces waarbij huisvesting, ICT, processen en werkmethodes integraal worden benaderd en optimaal worden afgestemd op de cultuur en eisen van uw organisatie.

Interesse?
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, info@bellhayes.nl.

De relatie tussen werkgever en werknemer is een dynamisch fenomeen.  De dynamiek van deze arbeidsverhouding is afhankelijk van economische omstandigheden, arbeidsmarktomstandigheden, regelgeving vanuit de overheid maar ook van persoonlijke wensen en omstandigheden van individuen of groepen van individuen.  Arbeidsverhoudingen zijn niet generiek maar specifiek voor individuen of groepen van individuen. Afhankelijk van de aard van de arbeidsverhouding  zullen werkafspraken en werkomstandigheden specifiek worden ingevuld.

De werkomgeving

Werknemers bepalen in grote mate het succes van ondernemeningen. Werkgevers zijn zich daar terdege van bewust en willen daarom een werkomgeving creeren die voor werknemers interessant is en bijdraagt aan meetbaar betere prestaties. De ultieme werkomgeving is plaats en tijd onafhankelijk, biedt een verscheidenheid aan communicatie mogelijkheden met collega’s en de buitenwereld en geeft toegang tot bedrijfsinformatiesystemen. Een werkomgeving kan een stilteplek zijn maar ook een open kantoortuin, een kantoor onderweg, bij een klant of een plek thuis. Deze werkomgeving stelt nieuwe eisen aan werknemers, managers, kantoren, werkplekken en ICT middelen.

Onafhankelijk advies

BellHayes helpt u bij het veranderingsproces waarbij huisvesting, ICT, processen en werkmethodes integraal worden benaderd en optimaal worden afgestemd op de cultuur en eisen van uw organisatie.

Interesse?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, info@bellhayes.nl