Digitaliseren van burgerzaken vereist een andere organisatie

Wij helpen u uw organisatie te verbeteren, zonder uw burgers uit het oog te verliezen.
onze services

Efficiënte overheid

Nederland werkt aan een betrouwbare, veilige en betaalbare Digitale Overheid. Verdere digitaliseren van burgerzaken vereist ook een andere organisatie. Met behulp van innovatieve technieken, app’s en goede automatisering speelt u in op de wensen van uw burgers. BellHayes denkt graag met u mee en helpt u bij uw keuze voor innovatie.

Mobiliteit, telefonie, vast/ mobiel, beheer en advies (EU)Aanbestedingen

(EU)Aanbestedingen

Onze ervaring gaat verder dan voorbereidingen voor- en aanbestedingen bij overheid en semioverheid. We ondersteunen uw team met kennis en ervaring op het gebied van:

· Aanbestedingsprocessen
· WAN/LAN
· Vaste en mobiele telefonie
· Bereikbaarheid
· Mobiele apparaten (Smartphones, tablets, laptops etc. )
· Internetverbindingen
· SAP
· Kantoor automatisering
· In/out sourcing van ICT diensten

Kennis en ervaring met:
· KCC (multy channel)
· IOT, Slimme stad
· Afspraken voor een goede samenwerking. Bijvoorbeeld met behulp van XLA of SLA.

De specialisten van Bellhayes zorgen voor continuïteit tijdens projecten en we hebben veel ervaring in politiek gevoelige of complexe omgevingen. In situaties waar tegenstijdige belangen een rol spelen vinden we altijd een oplossing.

Eigen programma per gemeente

Gemeente PvE in combinatie met GT Connect

GT Connect bepaalt de keuze van de telefonie oplossingen en de leveranciers, maar laat het aan de gemeente over welke configuraties, nummerplannen en diensten de gemeente wenst af te nemen. Kortom de gemeente dient aan te geven op welke wijze zij bereikbaar willen zijn.

Ook voor gemeenten die zich hebben ingeschreven voor het GT Connect is het dus noodzakelijk dat zij een gedegen programma van eisen en wensen samenstellen, dat wordt gedragen door alle afdelingen van de desbetreffende gemeente. BellHayes kan u hierbij uitstekend van dienst zijn en heeft diverse programma’s van eisen bij gemeenten opgesteld.

Bereikbaarheid

Met de methodes van nu hoeven uw burgers niet langer te wachten.

Veilige communicatie

Veilig organiseren van persoonsgegevens en communicatiemiddelen voor mobile, web & andere applicaties.

Plaats-onafhankelijk werken

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, 

Optimaliseer uw bereikbaarheid

Multimediaal klanten contact centrum

Binnen afzienbare tijd kunnen overheden de meest voorkomende en eenvoudige vragen van inwoners en ondernemers afhandelen door het inzetten van slimme technologie. Ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, augmented reality en robotisering krijgen snel impact op klantcontact. Hoe zorgt u voor een klantvriendelijke oplossing die ondanks alle techniek menselijk blijft? Met onze hulp blijft u in contact met uw burgers en helpt de techniek uw organisatie.

Wij helpen u bij het nemen van beslissingen
die passen bij uw organisatie.

BellHayes weet welke verregaande eisen aan uw organisatie worden gesteld. Cruciaal hierbij is onze kennis en vaardigheid van uw business, processen en uw mensen om deze nieuwe veranderingen door te voeren. Samen met uw team komen we tot goede oplossingen voor uw burgers, medewerkers en organisatie.  We werken samen met uw eigen leveranciers, maar kunnen u ook goede oplossingen bieden voor nieuwe partijen. 

Onze specialisten staan klaar om uw team te helpen met bij innoveren en verbeteren van uw organisatie.

Uw gemeente in de cloud?

We ondersteunen uw gemeente volledig om veilig de stap richting de cloud te zetten.

Lokaal netbeheer

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim v

Team specialisten

Team BellHayes heeft ervaring in de politiek en weet wat uw uitdagingen zijn. Wij begrijpen uw zorgen en kunnen met onze kennis, waarde toevoegen niet alleen aan uw organisatie maar zeker ook aan uw team!

Een selectie van onze klanten

Zij gingen u voor