088 8765433 korving@bellhayes.nl

Risico’s van het inkoopproces
Het inkoopproces is een complexe aangelegenheid met de nodige risico’s. Het in gebruik nemen van nieuwe telecommunicatie diensten, middelen en infrastructuur hebben grote invloed op meerdere onderdelen van uw organisatie. In dit stadium is het uitermate belangrijk om alle partijen erbij te betrekken en een goed overzicht te houden op uw eisen en wensen.

Professionele ondersteuning voor uw telecommunicatie inkoop
BellHayes kent de samenhang tussen technische, organisatorische en commerciële aspecten en heeft uitstekend inzicht in het aanbod en de capaciteiten van de leveranciers in de markt. Hierdoor zijn wij samen met u in staat het juiste ambitie niveau vast te stellen en risico’s te elimineren teneinde een succesvol inkooptraject te realiseren.

Openbare en Europese aanbestedingen
Steeds vaker bepalen de richtlijnen van de overheid of van uw brancheorganisatie hoe u een aanbesteding moet doen. Deze richtlijnen zijn vaak een complexe materie en regelmatig voor verschillende interpretatie vatbaar. BellHayes kent de risico’s en mogelijkheden als u een openbare, Europese aanbesteding moet doen.

Interesse?
Lopen de contracten van uw huidige telecomleveranciers teneinde? Of wellicht verplichten de laatste richtlijnen van uw instelling u een Europese aanbesteding te doen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het complete proces van inventarisatie tot implementatie.